Bedside crip – hyggelig og praktisk på samme tid

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

 

Er den lille ny på vej? Der findes ikke noget så fantastisk som at få et nyt barn til verden. Dog er der en lang række praktisk ting, som du bør overveje inden barnets ankomst, og der er ligeledes mange beslutninger som skal tages. En af disse beslutninger er hvilken vugge eller tremmeseng babyen skal sove I, samt hvorvidt denne skal placeres hos forældrenes soveværelse eller i et værelse for sig selv. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan du med en bedside crip, en babyseng som ligger op ad forældrenes, kan kombinere en hyggelig stemning med et praktisk foretagende.

 

 

Tryghed for dig og dit barn

I psykologiens verden, er man i de seneste år blevet mere og mere klar over vigtigheden af en intim relation mellem voksne og barn. Jo mere mor, far og barn interagerer og jo tættere relationen er – jo bedre chancer har barnet for at udviklet sig hurtigt og stimulerer sine sanser. I denne anledning har samsovning været et omdiskuteret punkt. Sundhedsstyrelsen anbefaler herunder ikke samsovning i samme seng – mens danske jordmødre anerkender vigtigheden af at holde barnet tæt. Med Beside Crip babysengen får du en sidestillet seng, som anerkender begge anbefalinger. Med denne seng, kan du holde barnet tæt, og har derfor lettere ved at stille behovet for sult om natten.

Sengen er tilmed udstyret med en trinløs justerbart beslag, som gør den let at montere til forældrenes seng.

 

Køb din nye babyseng hos Kidsnbaby

Er du på udkig efter en babyseng, som skaber tryghed for mor og barn? Så skal din nye babyseng netop være en smart, sidestillet seng fra http://www.kidsnbaby.dk/.

Babysengen kan bruges fra ny fødsel til ca. 8-10 måneder, og er perfekt til at skabe en intim relation mellem baby og forældre. Når du handler hos Kidsnbaby får du tilmed gratis fragt på ordre over 799 kr., hurtig levering indenfor få hverdage, samt god mulighed for kontakt til kundeservice.