Bilturen til Sverige var en fornøjelse med børnene i Kiddy Phoenixfix autostole

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min familie og jeg er netop vendt hjem fra en fantastisk sommerferie på vores ødegård i Sverige. Det var første gang, at vi havde vores yngste søn på 9 måneder med, og bilturen gik rigtig godt bl.a. takket være den nye Kiddy Phoenixfix 3 autostol, som vi har købt til ham. Vores ældste søn, som er 3 år, sidder i en Kiddy Phoenixfix Pro 2, der tidligere er blevet kåret som Bedst i Test af forbrugerbladet TÆNK. Den opnåede gode resultater i både front- og sidekollision, og stolen står stabilt på sædet og har en god polstring, som gør den meget behagelig og sikker at sidde i.

Kiddy Phoenixfix – bedre end nogensinde

Jeg havde derfor først overvejet at købe Kiddy Phoenixfix Pro 2 til min yngste søn, fordi vi har rigtig gode erfaringer med den model til vores ældste søn. Men der er i mellemtiden kommet en nyere model 3 på markedet, som er blevet yderligere optimeret og lever op til den nyeste sikkerhed. Der er desuden blevet tilføjet en sædepude til mindre børn, som giver optimal beskyttelse under kørslen. Min søn sad vældig komfortabelt under kørslen, for der er god plads til ham i autostolen, samtidig med at sikkerheden er maksimal.

Sikkert valg til en rigtig god pris

Jeg fandt min søns Kiddy Phoenixfix 3 autostol hos Kidsnbaby.dk, som har et stort udvalg af Kiddy autostole, der passer til babyer såvel som til større børn. Autostolene fås i mange skønne designs og farver, og sikkerheden og kvaliteten er helt i top. Jeg valgte en flot petroleumsblå Kiddy Phoenixfix 3 autostol til min søn, som jeg fik til en supergod pris. Vores ferietur gik rigtig godt, fordi vores søn var glad for at sidde i autostolen, og vi var helt trygge ved, at vi havde valgt én af de mest komfortable og sikreste autostole på markedet. Samtidig er autostolen en langtidsholdbar investering, fordi min søn kan sidde i den helt til 4-års alderen.

Christina Aabo