Hav barnet tæt på, og slip for søvnløse nætter

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Personligt kan jeg skrive under på, at det er hårdt at være forælder. Til gengæld er det også noget af det mest fantastiske at få lov at opleve i livet. Min mand og jeg var så heldige at blive forældre til en lille dreng sidste måned, og vi slås derfor med forældrelivet og gør vores bedste for at blive de helt perfekte forældre for vores lille søn. Som sagt er det hårdt arbejde, og i starten betød det mange søvnløse nætter. Dette har vi dog fundet er god løsning på.

Fordele ved bedside crib

Rigtig mange par kommer i konfrontationer med hinanden, pga. at det lille barn ikke har lært at skelne mellem dag og nat, og derfor vågner på ubelejlige tidspunkter og kræver opmærksomhed. Min mand og jeg stod selv for en måned siden og vrissede af hinanden i kampen om, hvem der skulle gå ind og trøste vores lille søn. Vi løste problemet, da en veninde anbefalede at prøve med en bedside crib, hvilket er en babyseng, der monteres på forældrenes seng. I frustration over de søvnløse nætter forsøgte vi os med dette, og det endte med at være en stor succes.

Med en bedside crib har man sit lille barn helt tæt på. Det hjælper for det første på forholdet mellem barn og forældre, men det hjælper også på den måde, at man kan holde øje med sit barn om natten og hurtigt komme til at stoppe gråden.

Det er heller ikke kun min veninde, der anbefaler dette produkt. Sundhedsstyrelsen og danske jordemødre anbefaler også samsovning, så længe det ikke er i samme seng, og her er en bedside crib jo en oplagt løsning. Den sørger også for, at man ikke kommer til at skade sit barn i søvne, og når barnet fylder 4 måneder, kan man montere gitter på denne type seng, så barnet ikke triller ind på forældrenes seng.

Høj kvalitet hos Kids ‘N Baby

Hos Kids ‘N Baby kan du købe bedside cribs af høj kvalitet til billige penge. Alle deres senge er GS-testet og FSC-certificeret, hvilket vil sige, at produceringen af produktet er blevet overvåget nøje, der er blevet taget hensyn til miljøet, og selve materialet er af høj kvalitet. Alt i alt får du et virkelig godt produkt.

Udover gode priser og høj kvalitet tilbyder Kids ‘N Baby også en god service, hvor du blandt andet kan ringe ind til dem med spørgsmål eller for at få hjælp. Deres leveringsservice er desuden hurtig, og du står derfor med dit produkt ved hånden kort tid efter bestilling.