Husk en god barnestol

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min far forstår ikke det her koncept med autostole. Det er en nymodens opfindelse, og der skete jo ikke noget, dengang jeg var barn, og vi kørte nu ellers meget i bil, mente han. Det eneste, han accepterede som argument, var, at det nu engang er lovpligtigt, hvad enten han vil det eller ej.

Vælg kiddy phoenixfix 3.

Der skal en i hans bil

Jeg har sagt til ham, at hvis han skal hente eller bringe, så skal der altså være en autostol i bilen, og han har bøjet sig for overmagten. Han har nok mest bøjet sig for tirsdage, som skal være hans hentedag i vuggestuen – noget som han ser rigtig meget frem til, især da vi er ved indkøring af barnebarnet. Han har derfor kapituleret og sagt, at han vil finde en. Da det var hans tur til at komme med i institutionen, kom han anstigende i bil. Med barnesæde. Det er lyserødt og er virkelig lækkert. Det ser faktisk bedre ud end vores eget.

Den er bedst i test

Som en anden ekspert satte han mig ind i test af autostole og brug af disse. Lidt af en kovending. Han havde fået sin viden hos Kidsnbaby.dk, hvor han havde bestilt en autostol. Den hedder Kiddy Phoenifix 3, og den har fået en rigtig god score i forskellige test. Han kørte den lille hjem, og den er også nemmere at bruge end vores. Det virker også som om, den er så meget mere komfortabel end den, vi har. Jeg er helt misundelig, og da jeg opdagede prisen inde hos Kidsnbaby.dk, så har jeg faktisk bestilt en selv, for jeg ville have en magen til. Ja, det er min far, der griner nu, men det har jeg det helt fint med, for jeg har et barn, der sidder godt, sikkert og komfortabelt både tirsdage og alle andre dage.