Sådan blev vi klar til ferien med hele familien

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi er en familie på fem, hvor to af vores børn er teenagere, mens den sidste er i den helt unge ende af aldersskalaen. Dette betyder, at der skal tages nogle flere forholdsregler, når vi skal planlægge familieferien. I år gik turen til Frankrig, og vi havde valgt, at vi ville køre derned i bil. Dette er en lang tur, og derfor var vores største bekymring, hvordan vi kunne sikre en god komfort for alle under hele rejsen.

En autostol til den lille

Den mindste i familien er den mest sarte, og derfor valgte vi at købe en dejlig og komfortabel autostol, som var af mærket Kiddy Phoenixfix, hvilket var en fantastisk handel. For det første så den her stol godt ud, hvilket ikke var specielt vigtigt i vores situation, men det var da et plus. Dog var den helt store fordel ved denne stol, at kvaliteten var tårnhøj. Den var altså i topklasse, og den lille var også ovenud tilfreds med vores valg. Vi købte autostolen hos http://www.kidsnbaby.dk/produkter/autostole/, hvor de har et stort udvalg af kvalitetsprodukter, og skal du engang af sted på ferie, er det oplagt at smutte en tur forbi deres side – de skal nok gøre jer helt klar til ferien.

Nakkepuder

En tur til Frankrig i bil er en meget lang tur, og derfor havde vi købt nakkepuder ind til hele holdet, så vi på den måde kunne undgå smerter i nakken, men ligeledes var meningen med dem, at det var lidt lettere at falde i søvn. På en så lang tur er det nødvendigt at slå noget af tiden ihjel med søvn, og derfor var nakkepuden et oplagt valg.

Skal du og familien snart på tur, er det en rigtig god ide, hvis der bliver styr på de to ovenstående ting. På den måde vil komforten i hvert fald være sikret.