Sikker og billig autostol? Læs med her!

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har altid haft det sådan, at mine børn skulle være så sikre som muligt, og de skulle også være så sikre som muligt, når vi cyklede, kørte bil eller på anden måde bevægede os hurtigere, end de selv kan gå. Jeg vidste også, at jeg blev nødt til at undersøge markedet grundigt og se, om jeg kunne finde nogle stykker, som ville være med i opløbet om at blive familiens nyeste autostol.

Jagten gik ind

Jeg kiggede rundt mange steder, og der er mange om buddet, men jeg vendte hele tiden tilbage til kidsnbaby.dk, som jeg fik anbefalet af en af mine fodboldvenner. De forhandlede stolen “CONCORD REVERSO PLUS, ISOFIX BAGUD-VENDT AUTOSTOL”. Det var en stol, der var så sikker, som den kan blive, og til en pris, som ikke andre på markedet kunne matche. Jeg havde nogle indgående spørgsmål til netop denne stol, og hvorfor, den var lidt dyrere end de andre gode stole, som de havde på lager. Det blev besvaret meget professionelt og med et smil, og det samme gjorde alle andre spørgsmål. Det sammen med prisen, leveringsomkostninger og sortiment, det var alt sammen noget, som foregik så let som intet andet, min autostol blev leveret, og jeg kunne sikre mine børn så meget, som en “curlingfar” nu kan. Du kan se mere her

Kan kun anbefale dem

Jeg har handlet meget online og snakket og skrevet med mange kundeservicemedarbejdere, men ingen andre steder har jeg fået en behandling, som den jeg fik hos kidsnbaby.dk. Kompetent, vidende og vejledende uden forsøg på mersalg. At de samtidig har produkter, som er i særklasse og er blandt de bedste på markedet, og det til priser som er mindre end konkurrenternes, hvad skulle så stoppe mig i af handle? Det er klart en forretning, som jeg vil anbefale til dem, som skal handle autostole og lignende, for det er absolut det bedste køb, jeg nogensinde har gjort.

Mads Laursen